Puno

Puno

Binnen de nationale ontwikkeling van het toerisme, heeft de stad Puno een belangrijke toeristische sector is daarmee de vierde stad die de grootste stroom ontvangt ontwikkeld toeristen buitenlanders na Cuzco , Lima en Arequipa, door te worden ondergedompeld in de belangrijkste toeristische cirkel ontvankelijk land dat is Lima – Cuzco , in beide richtingen. In 2011 ontving hij een totaal van 298.788 toeristen, waarvan er 105.709 waren binnenlandse toeristen en 193.079 buitenlanders waren. 3

Name, het grootste festival van Peru ( Fiesta de la Virgen Candelaria ) dat plaatsvindt in februari, 20.793 bezoekers, waarvan er 11.716 werden binnenlandse toeristen en 9.077 buitenlanders werden geconcentreerd.

In deze context en het hoge gehalte aan natuurlijke rijkdommen en de natuurlijke rijkdommen, heeft het departement Puno uitgegroeid tot een toeristische bestemming, omdat het beschikt over de infrastructuur , attracties, diensten en ondersteuning middelen.

Binnen de stad

Kathedraal

Kathedraal “Basilica Menor Puno”

Hij heeft de rang van basiliek Minor, de bouw dateert uit de achttiende eeuw. Gebouwd in de oude Supay Kancha of “omsingeling van de duivel ‘, werd het werk op 25 mei 1757 afgerond, werkte in steen door de Peruaanse architect Simon de Asto wier naam in de hoofdingang, die’ smokkelwaar ‘in geïntroduceerd de gevel van de inheemse bloemen die panty straf genezen.

De voorzijde van het interieur van de kathedraal is zilver en de zijwanden zijn schilderijen van verschillende scholen waarderen. (Cusco, Italiaans). De constructie is te danken aan de hulp van rijke mijnstreek, zoals Miguel Jacinto en San Miguel Antonio Román en Dona Maria Ayala. Het atrium heeft een trap van tien treden die afdalen naar de Plaza de Armas. In 1930 is de kathedraal een brand verwoest en houtsnijwerk en cijfers verloren onbetaalbaar.

Parade tot 1925, in het midden was een pool ronde (gelijk aan die van Arequipa ), gemaakt van brons en singuliere waarde; die werd gewijzigd door het monument van kolonel Francisco Bolognesi held van Arica , op initiatief van een speciale commissie van Damas Puneñas.

Kerk San Juan:

Kapel die na een tijd werd hij verheven tot de kerk, die op dit moment herbergt het beeld van de Heilige Maagd van de Candelaria .

Volgens sommige auteurs het moment puneños vermelden dat op het moment dat deze kerk was de kapel van het oude inwoner van de stad Puno, als de enige Puno kathedraal was gewijd aan het gebruik van de mestiezen en Spanjaarden van de tijd.

Pine Park:

Het is gelegen in het centrum van de stad, een paar blokken van de Plaza de Armas en verenigd door het wandelpad Lima . In het centrum is het Monument voor Dr Manuel Pino , held van de oorlog met Chili ; Gebouwd in 1901 door de stad Puno.

Dit gebouw zoals gezegd was zeer duidelijk en eenvoudig, nu is het een modern gebouw, dat zoals altijd is de thuisbasis van de inheemse bevolking van Puno, is een van de meest populaire Puno kerken, is gelegen in de voorkant van het Casona de San Carlos .

Gezicht op de stad van de “Puno”

Balcon del Conde de Lemos:

Gebouwd vanaf de stichting van de stad, wordt gezegd te hebben verbleven in dit huis onderkoning Pedro Antonio Fernández de Castro , toen hij kwam naar het gebied om een opstand te onderdrukken. Momenteel werkt in de culturele complex van het Nationaal Instituut van Cultuur van de regio Puno en heeft een kunstgalerie.

Gemeentelijk Museum Carlos Dreyer:

Het museum bevat stukken van keramiek , metaal , textiel en beeldhouwwerken lytische preíncas en Inca’s. Het heeft ook een verzameling numismatische en documenten uit de Spaanse stichting van de stad Puno.

Arco Deustua:

Het is een andere plaats van de traditionele promenade, gelegen ten noorden van de stad, op 3 blokken van Parque Pino. Monument gebouwd door Puno ter ere van de Peruaanse patriotten die in de veldslagen van vochtenJunin en Ayacucho .

Colegio San Carlos Glorioso Puno (Verbouwing)

Glorious Colegio San Carlos Puno

De datum van de bouw is te zien in het grootste deel van de boog 1847 is gesneden steen met 2 kant rotondes.

Cerro Huajsapata:

Gelegen ten westen van de stad, met een hoogte van ongeveer 45 meter hoog, op wiens top is een monument van Manco Capac, de oprichter van het Inca-rijk . Van daaruit kunt u het panorama van de stad Puno zien op de bodem van het Titicacameer .

In het interieur zijn er grotten die sommigen zeggen zijn deuren of ondergrondse wegen die aansluiten op de Tempel Puno Coricancha in de stad Cuzco . Het heeft een park met twee glijbanen en versierd met prachtige tuinen.

La Casa del Corregidor:

Zeventiende eeuw koloniaal landhuis waar puneño kunsttentoonstellingen worden gehouden. De plaats heeft een koffiebar, bibliotheek , internet en video-club; culturele activiteiten en informatie over plattelandstoerisme is ook beschikbaar.

Casona Oude Universiteit van San Carlos:

Dit gebouw genaamd huis voor gebruik als het voldoen aan de eerste universiteit gesticht door de bevrijder Simon Bolivar in het zuiden van Peru in 1825, de Universiteit van San Carlos, nu een relikwie voor de burgers van Puno.

Het herbergt momenteel de National Association Glorioso San Carlos , National Secondary College in de stad Puno.

De geschiedenis leert ons dat op deze plaats de Invaders Soldaten Chilenen in de Pacific War , geplunderd en verbrand alle puneña literatuur van de tijd, maar door de intense koude nachten te verwarmen gevoeld in Puno, dwingt mensen om de tijd te verplaatsen naar naburige steden als Arequipa en Tacna .

Lima Straat:

De drukste voetgangers passage over de stad dat de Pine Park en Plaza de Armas met elkaar verbindt.

Mirador Kuntur:

Puno van Kuntur “Casa del Condor”

Het betekent “huis van de Condor “in het bovenste deel van het zuidwesten van het centrum van de stad en is werkelijk adembenemend landschap perceptie.

Vanuit dit gezichtspunt kunt u een panoramisch uitzicht over de stad en het meer zien. Bezoekers kunnen toegang tot deze bevoorrechte plaats voor een weg of neem de 620 treden naar de voet van het monument opgericht ter ere van de Andes vogel te bereiken.

De condor van metaal heeft een spanwijdte van 11 meter en is 3990 meter hoog.

Parque Mirador Puma Uta:

Gelegen in de Alto Puno, aan de noordelijke ingang van de stad, dit standpunt allegorie puma vertegenwoordigt de waakzame schildwacht en beschermer van het stadje.

Het Titicaca, wat betekent “Stone Puma” heeft hier zijn prachtige afbeelding gebouwd op een fontein die het heilige meer.

Dit standpunt biedt de bezoeker een andere kijk op de stad en een deel van de binnenste baai van Puno .

Ecotoerisme zeewering Baai van de Inca’s:

Gelegen 3815 meter hoog deze kunstmatige dam kunnen bezoekers een uitzicht over het hebben baai van Puno het lopen van een mijl langs de kust van de zelfde Titicacameer .

Haven van Puno.

Deze plaats op slot een gat van 20 hectare, waar de toeristen en bewoners kunnen deelnemen aan watersporten. De waterstralen die uit de lagune laten zuurstoftoevoer waardoor verontreiniging waardoor de verspreiding van in het water levende soorten voorkomen.

Haven van Puno:

Het is de eerste haven die in de installatie van het Titicaca-meer , zijn er hier in de tijd van de oorlog met Chili , de Peruaanse regering, voordat de opstand Puno moest naar de jachthaven te bellen met 3 Oorlogsschepen te verdedigen onze Peruaanse Lake, want vandaag deze poort is het meest toegepast en maakt de culturele uitwisseling tussen de Boliviaanse en Peruaanse.

Isla Esteves:

Een 2 km van Puno, is een toeristisch hotel.

Esteves Island op de “Bahia de Puno”

PunoSilver City, Land van Dichters en kunstenaars, de stad van de Heilige Meer. Het is een belangrijk cultuur. Puno wacht op u!

Pic

shadow

PUNO ARTE Y CULTURA

3 DÍAS – 2 NOCHES

DESCARGAR ETINERARIO

PERU ROUTES SAC kan wijzigingen in de volgorde van de excursies door weersomstandigheden, rivier niveaus, tijd van aankomst of vertrek, om een ​​andere gegronde reden, het zelfde als de beste ontwikkeling boeken in coördinatie met het maken passagiers.!

 

 

 

Print Friendly

Comments are closed