Paarse UFO gefilmd in Peru

Eindelijk een keertje geen filmmateriaal dat geschoten is met een Aldi-filmcameraatje, vastgehouden door een parkinsonpatiënt. Deze keer prima beelden van een heuse professionele filmploeg. Tijdens het opnemen van een televisieprogramma in Lima, Peru, is een UFO gespot. Een paarse nog wel.

Renzo Reggiardo, politieker en presentator van het programma Alto al Crimen (vrije vertaling: hoge misdaad), wilde net gaan luisteren naar zijn eigen stem toen er achter hem, boven een bouwplaats, een UFO werd gezien. Reden genoeg voor Renzo om zijn mond te houden en wat beelden te laten maken.

Het zou zomaar de buitenaardse versie van Prince (The Artist Formerly Known as Tafkap) kunnen betreffen: opvallend was namelijk de overheersend paarse kleur van de vliegende schotel. De rechterkant laat meer zwart zien, de linkerkant donkerpaars (Deep Purple, om geheel in stijl te blijven) en het midden een meer volle paarse kleur. Opvallend was ook dat het object tijdens de vlucht leek te krimpen en weer uit te zetten.

Jammer genoeg zijn er geen beelden van hoe de UFO is weggevlogen. Blijkbaar was het Peruaanse geduld op. Het is dus niet duidelijk of het object zachtjes wegging, of als een speer naar een andere locatie ‘beamde’.

De Peruaanse UFO-autoriteit onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.

 

Print Friendly

Comments are closed